Θέση «ΣΟΥΜΑ» Π.Ε.Ο.Α.Κ.
Μέγαρα Αττικής Τ.Κ. 19100
+3022960 82393
+3022960 24066
Η εταιρία
Toumpaniaris Metal Buildings > Η εταιρία

Η ΕΤΑΙΡΙΑ Π. ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΡΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΕ

Η επιχείρηση ξεκίνησε το 2002 ως μελετητικό γραφείο μηχανολογικών και μεταλλικών έργων. Από το 2005 και έπειτα, έχει ως κύριο αντικείμενο την μελέτη και κατασκευή μεταλλικών κτιρίων, βιομηχανικών εγκαταστάσεων και μηχανημάτων. Σήμερα, η συνεχής ανοδική πορεία της εταιρείας μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα και αξιοπιστία των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Ιδρυτής της επιχείρησης είναι ο κ. Πέτρος Νικ. Τουμπανιάρης – Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Τ.Ε.Ι. Πειραιά, καθώς και βασικό στέλεχος της.

Η Π. ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΡΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΕ εδρεύει στα Μέγαρα Αττικής, στην θέση “Σούμα” Π.Ε.Ο.Α.Κ., όπου βρίσκονται τα γραφεία και το εργαστήριο βιομηχανοποίησης.

Με βασικό σκοπό την μεγιστοποίηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών, εγγυούμαστε την εξονυχιστική μελέτη κάθε παραμέτρου που αφορά στο υπό κατασκευή έργο ώστε να επιλέξουμε την πιο λειτουργική και οικονομική λύση.

Σκοπός μας είναι η επίτευξη της σιγουριάς για την επένδυση σας με τα μεγαλύτερα οφέλη καθώς και η άριστη τεχνική υποστήριξη όπου κι αν χρειαστεί.

Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώσει κάθε απαιτητική εφαρμογή του κατασκευαστικού κλάδου, με βάση την τεχνογνωσία και εμπειρία των ατόμων που την στελεχώνουν.

Αναλυτικότερα, οι κύριοι τομείς δραστηριότητας μας είναι:

 • Μεταλλικά βιομηχανικα κτίρια
 • Μεταλλικά πολυώροφα κτίρια
 • Πατάρια – Στέγαστρα
 • Κλιμακοστάσια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
 • Μεταλλικές πλαγιοκαλύψεις και επικαλύψεις
 • Ανοξείδωτες κατασκευές
 • Αρχιτεκτονικές κατασκευές απο μέταλλο και γυαλί
 • Λατομεία
 • Βιομηχανικές και μηχανολογικές εφαρμογές
 • Ειδικά τεχνικά έργα
 • Γερανογέφυρες, βαρούλκα.

ΜΕΛΕΤΗ – ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το τεχνικό γραφείο της εταιρείας διαθέτει εξειδικευμένα λογισμικά ανάλυσης και σχεδίασης, τοπογραφικά μηχανήματα νέας τεχνολογίας και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που συντελεί στην άριστη λειτουργία του.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το εργαστήριο βιομηχανοποίησης είναι άρτια εξοπλισμένο με όλο τον συμβατικό μηχανολογικό εξοπλισμό που απαιτείται για την επεξεργασία του χάλυβα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ

Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητα μεταφορικά και ανυψωτικά μέσα για την πραγματοποίηση όλων των εργασιών που απαιτούνται για την μεταφορά και ανέγερση των μεταλλικών κατασκευών.

Η εταιρεία απασχολεί μόνιμα 17 άτομα προσωπικό.

Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας απαρτίζεται από 2 μηχανολόγους μηχανικούς απόφοιτοι του Τ.Ε.Ι. Πειραία και από 1 πολιτικό μηχανικό απόφοιτο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνίου.

Τμήμα του λογιστηρίου απαρτίζεται από άνθρωπο με σπουδές στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το εργαστήριο παραγωγής απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνίτες (μονταδόρους, χειριστές μηχανημάτων, ηλεκτροσυγκολλητές, βαφείς)

Τα εργοτάξια απαρτίζονται από έμπειρους ανεγέρτες μεταλλικών κατασκευών, όπως και μονταδόρους βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Ο τομέας των μεταφορών και ανυψωτικών μηχανημάτων απαρτίζεται από 2 έμπειρους οδηγούς και χειριστή.

Την γενική διεύθυνση της εταιρείας την ασκεί ο κος ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001-2008

«ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ»

«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ»

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΥΨΟΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΘΟΔΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ