Θέση «ΣΟΥΜΑ» Π.Ε.Ο.Α.Κ.
Μέγαρα Αττικής Τ.Κ. 19100
22960 82393
22960 24066

Η εταιρία

Η ΕΤΑΙΡΙΑ Π. ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΡΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΕ

20180108_125714

Η επιχείρηση ξεκίνησε το 2002 ως γραφείο μελετών βιομηχανικών και μεταλλικών έργων. Από το 2005 και έπειτα, έχει ως κύριο αντικείμενο την μελέτη και κατασκευή μεταλλικών κτιρίων, βιομηχανικών εγκαταστάσεων και μηχανημάτων.

Σήμερα, η Π. ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΡΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΕ αποτελεί μια πλήρως καθετοποιημένη επιχείρηση, με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε γήπεδο 8.000m2 και έδρα τα Μέγαρα Αττικής.

Η δομή και οι εσωτερικές λειτουργίες  της εταιρείας επιτρέπουν πλήρη ευελιξία, ποιότητα και άρτια τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, ώστε να προσφέρονται ολοκληρωμένες, αξιόπιστες και ποιοτικές  λύσεις και υπηρεσίες  που ανταποκρίνονται και ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες των πελατών.

Την γενική διεύθυνση της επιχείρησης ασκεί ο ιδρυτής της εταιρίας, κος Τουμπανιάρης Πέτρος – Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Τ.Ε.Ι. Πειραιά.

Η πελατοκεντρική μας προσέγγιση, επιτρέπει να βρισκόμαστε δίπλα στον κάθε πελάτη ξεχωριστά, έχοντας ως βασικό σκοπό την μεγιστοποίηση του βαθμού ικανοποίησής του.

Το άριστα καταρτισμένο και συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό της εταιρείας, εγγυάται λεπτομερή  μελέτη της κάθε παραμέτρου που αφορά στο υπό κατασκευή έργο με βάση τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη ώστε να επιλεγεί η καταλληλότερη επενδυτική λύση με μέγιστο όφελος.

Στην Π. ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΡΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΕ, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια της επένδυσής και μετά την παράδοση του έργου καθώς παρέχεται άριστη τεχνική υποστήριξη όπου κι αν χρειαστεί.

Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώσει κάθε απαιτητική εφαρμογή του κατασκευαστικού κλάδου, με βάση την τεχνογνωσία και εμπειρία των ατόμων που την στελεχώνουν.

Αναλυτικότερα, οι κύριοι τομείς δραστηριότητας μας είναι:

 • Μεταλλικά βιομηχανικα κτίρια
 • Μεταλλικά πολυώροφα κτίρια
 • Πατάρια – Στέγαστρα
 • Κλιμακοστάσια – Σκάλες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
 • Μεταλλικές πλαγιοκαλύψεις και επικαλύψεις
 • Ανοξείδωτες κατασκευές
 • Αρχιτεκτονικές κατασκευές από μέταλλο και γυαλί
 • Λατομεία
 • Βιομηχανίες
 • Μεταλλικά Σιλό
 • Ειδικές Μεταλλικές Κατασκευές

Επισκεφτείτε μέσα από τον σύνδεσμο του My Business Google τις εγκαταστάσεις μας και δείτε τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

https://corporate-office-24694.business.site/

ΜΕΛΕΤΗ – ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το τεχνικό γραφείο της εταιρείας διαθέτει εξειδικευμένα λογισμικά ανάλυσης και σχεδίασης, τοπογραφικά μηχανήματα νέας τεχνολογίας και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που συντελεί στην άριστη λειτουργία του.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το εργοστάσιο παραγωγής είναι άρτια εξοπλισμένο με όλο τον συμβατικό μηχανολογικό εξοπλισμό που απαιτείται για την επεξεργασία του χάλυβα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ

Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητα μεταφορικά και ανυψωτικά μέσα για την πραγματοποίηση όλων των εργασιών που απαιτούνται για την μεταφορά και ανέγερση των μεταλλικών κατασκευών.

Στην Π. ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΡΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΕ πιστεύουμε ότι οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τους ανθρώπους μας, αποτελεί επένδυση στην επιτυχία της εταιρίας.

Κύριο μέλημά μας είναι η ύπαρξη ενός εργασιακού περιβάλλοντος  το οποίο να ενισχύει την συνεργασία και την ομαδικότητα του προσωπικού και παράλληλα να προσφέρει τις κατάλληλες ευκαιρίες για εκπαίδευση και περαιτέρω εξέλιξη.

Στην Π. ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΡΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΕ προωθούμε ίσες ευκαιρίες μεταξύ των εργαζομένων μας και αγκαλιάζουμε ανθρώπους κάθε εθνικής, πολιτιστικής ή θρησκευτικής προέλευσης.

Η καθετοποιημένη δομή της εταιρίας, περιλαμβάνει διοικητικές υπηρεσίες, λογιστήριο, τεχνικό γραφείο,  τμήμα παραγωγής, υπηρεσίες μεταφοράς και διακίνησης και τμήμα συναρμολόγησης και εγκατάστασης.

Η εταιρεία απασχολεί σε μόνιμη βάση 25 άτομα προσωπικό και μαζί με τα συνεργαζόμενα συνεργεία ξεπερνά τα 40 άτομα.

Οι τομείς διοικητικών υπηρεσιών, λογιστηρίου  και τεχνικού γραφείου είναι επανδρωμένοι από στελέχη Ανώτερων και Ανώτατων Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων , ενώ  τα τμήματα  παραγωγής  και συναρμολόγησης αποτελούνται από εξειδικευμένους τεχνίτες και  έμπειρους ανεγέρτες μεταλλικών κατασκευών. Ενδεικτικές ειδικότητες : μονταδόροι παραγωγής και βιομηχανικών εγκαταστάσεων, χειριστές μηχανημάτων, ηλεκτροσυγκολλητές, βαφείς, κ.α.)

Στον τομέα μεταφοράς και διακίνησης  απασχολούνται έμπειροι οδηγοί και χειριστές ανυψωτικών μηχανημάτων, με πολυετή εμπειρία στον χώρο των κατασκευών και της μεταφοράς.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΟΤ EN ISO 9001-2015

«ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ»

«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ»

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΕΝ 1090-1:2009+Α1:2011

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΘΟΔΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ

WPQR_160089/2016

WPQR_160091/2016

WPQR_0820.1.1

WPQR_02/2022

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΥΨΟΣ

Η Διοίκηση της εταιρείας έχει αναπτύξει την Πολιτική της για την Ποιότητα με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου χρησιμοποιώντας αποτελεσματικούς τρόπους εκτέλεσης των υποχρεώσεων που αναλαμβάνει απέναντι στους πελάτες της, έτσι ώστε να είναι πάντα ανταγωνιστική.

Η εταιρία μέσω της Πολιτικής για την Ποιότητα δεσμεύεται:

 • Στον σχεδιασμό και παραγωγή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών
 • Στην εκτέλεση των προϊόντων στον επιθυμητό χρόνο και με πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών της
 • Στην λήψη των απαραίτητων μέτρων για την συμμόρφωση με τις νομικές απαιτήσεις σχετικές με την ασφάλεια των εργαζομένων και τη λειτουργία της εταιρείας
 • Στη διάθεση όλων των απαραίτητων πόρων για την διαφύλαξη της αρτιότητας των προϊόντων ιδιοκτησίας πελάτη
 • Στη κάλυψη όλων των θεμάτων σχετικά με την εχεμύθεια που αφορά κάθε πνευματική ή εμπορική ιδιοκτησία πελάτη
 • Στην πλήρη κάλυψη όλων των απαιτήσεων του προτύπου ΙSO 9001:2015
 • Στην ανάπτυξη συνθηκών αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους προμηθευτές της
 • Στη διαρκή παρακολούθηση των εξελίξεων του κλάδου της και συμμετοχή της σε αυτές
 • Στην αποτελεσματική αντιμετώπιση και ικανοποίηση των υφιστάμενων και προβλεπόμενων αναγκών εκπαίδευσης, κατάρτισης και εξειδίκευσης των εργαζομένων στην εταιρεία
 • Στην διάθεση των απαραίτητων πόρων για την διατήρηση και βελτίωση της αποτελεσματικότητας του Συστήματος Ποιότητας της εταιρείας
 • Στη δυνατότητα συλλογής αποτελεσμάτων λειτουργίας και απόδοσης με σκοπό τον καθορισμό στόχων Ποιότητας η επίτευξη των οποίων ανασκοπείται σε τακτά χρονικά διαστήματα με στόχο τη συνεχή βελτίωση λειτουργίας της εταιρείας
 • Στην κάλυψη όλων των προσδοκιών των ενδιαφερομένων μερών

Το εργαλείο μέσω του οποίου η εταιρεία υλοποιεί, ελέγχει και αναπροσαρμόζει, όποτε απαιτείται, την Πολιτική της για την Ποιότητα είναι το Σύστημα Ποιότητας που έχει αναπτύξει και εφαρμόζει.

Η εγκυρότητα και αναγνώριση του Συστήματος Ποιότητας επιτυγχάνεται μέσω της πιστοποίησης του από Ανεξάρτητο Φορέα Πιστοποίησης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015.

Για την υλοποίηση της Πολιτικής για την Ποιότητα η εταιρία θεωρεί απαραίτητη την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων στην τήρηση, ανάπτυξη και τεκμηρίωση όλων των διαδικασιών που προβλέπει το Σύστημα Ποιότητας. Όλοι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία συμβάλλουν στην ουσιαστική εφαρμογή του συστήματος ποιότητας αλλά και στη βελτίωσή του.

Η πολιτική για την ποιότητα κοινοποιείται σε όλο το προσωπικό.

 

 

Η δέσμευση της Π. ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΡΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΕ για την προστασία του περιβάλλοντος εκφράζεται μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητες της εταιρείας.

Με βασικό της στόχο την ελαχιστοποίηση των συνεπειών στο φυσικό περιβάλλον και την ατμόσφαιρα, η εταιρία έχει δημιουργήσει και προωθεί πρακτικές περιβαλλοντικής προστασίας τόσο στα έργα όσο και στις εγκαταστάσεις της στα Μέγαρα Αττικής.

 • Προγράμματα ανακύκλωσης, πχ.(χαρτί, γυαλί, μέταλλο, χρησιμοποιημένα έλαια/λιπαντικά, κ.α)
 • Πρακτικές και νέες τεχνολογίες για τη μείωση της ενεργειακής σπατάλης
 • Μηχανολογικός εξοπλισμός και οχήματα νέας τεχνολογίας αυστηρών περιβαλλοντικών προδιαγραφών
 • Εκπαίδευση προσωπικού για πρακτικές που μειώνουν το ατομικό αποτύπωμα άνθρακα

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2020

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2021

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2022

Ιανουάριος 2024

Ανανέωση Πιστοποιητικού ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015

Ανανέωση Πιστοποιητικού ΕΝ 1090-1:2009+A1:2011

Αναπτυσσόμαστε με γρήγορους ρυθμούς.

Καινοτομούμε και μετατρέπουμε την παραγωγή μας σταδιακά σύμφωνα με τις επιταγές της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, έτσι ώστε ο πελάτης μας να λάβει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε σχέση ποιότητας – τιμής – χρόνου.

Η ομάδα της @toumpaniaris  @toumpaniarisltd/ ενισχύεται!

Αναζητούμε για τις εγκαταστάσεις μας στα Μέγαρα Αττικής :

 • Μηχανικό με γνώσεις σχεδιαστικών προγραμμάτων (autocad – solid edge 3D)
 • Μηχανικό παραγωγής CNC μηχανημάτων

Αναζητούμε για τα έργα μας εντός Αττικής :

 • Τεχνίτες εγκατάστασης μεταλλικών κατασκευών
 • Βοηθούς τεχνιτών μεταλλικών κατασκευών

Στείλτε το βιογραφικό σας στο email :

info@toumpaniaris.com

Επικοινωνήστε στα τηλ :

22960 82393

2296024066